Töltés

Integrált Technikusi Rendszer

Az Integrált Technikusi Rendszer egy olyan folyamatirányítási rendszer, amely több évtizedes biztonságtechnikai tapasztalatát ülteti át a legmodernebb eszközökbe. Egy szerver alapú szolgáltatás segítségével képes partnereink rendszereinek valós idejű megfigyelésére és az ezekhez kapcsolódó feladatok menedzselésére.


Miért van szükség rá / miért hoztuk létre?
Az elmúlt évtizedben évről évre növekedik a telepített IP eszközök száma, amelyek 24/7 üzemmódban üzemelnek. A progresszíven növekvő szám egészen új kihívások elé állítja az üzemeltetőket, amelyet a szolgáltatói piac átrendeződése is jól mutat. A következő évek fő kihívása abban áll, hogy az egyes rendszereket alkotó eszközállományt milyen hatékonysággal tudjuk kezelni. Az ITR erre a kihívásra lett kifejlesztve és bevezetve.

Működés
Az ITR egyik fő eleme az ITR Node, egy olyan hardveres megoldás, amely partnereink hálózatában kerül beüzemelésre. Ez az eszköz állandó kapcsolatban áll a központi ITR szerverrel, amely adott időközönként megküldi a lekérdezendő eszközök listáját és címét. Ez alapján a Node elvégzi az adott lekérdezéseket és ezek eredményét visszaküldi a szerver részére, amely kiértékeli ezt. Ezek alapján a szerver munkajegyet vesz fel a meghibásodott eszközre. A munkajegyekhez kapcsolódó ajánlatok, beszerzések, kivonulások és munkavégzések szintén az ITR-ben kerülnek rögzítésre teljesen digitális formában, így ezek a lényeges információk bármikor pár kattintással elérhetőek. Partnereink az erre a célra kialakított applikáció segítségével képesek új igényeket rögzíteni, illetve a meglevő munkajegyeket követni.

Előnyök
  • Teljeskörűen dokumentált folyamatok
  • Azonnali reakció az ITR node által
  • Problémás eszközök cseréje
  • Ügyfél applikáció a munkák kezelésére
  • Kimutatások az eszközök állapotáról
  • Időszakos karbantartások ütemezése
Az oldal tetejére!