Töltés

A rejtélyes munkatárs

Döntő jelentősséggel bír, hogy az esetleges meghibásodásokról milyen gyorsan sikerül tudomást szerezni és megkezdeni azok elhárítását. Az esetleges hibák bejelentése klasszikusan az ügyfelek feladata volt - egészen a közelmúltig

 

Természetesen nem arról van szó, hogy egy új diszpécser központot indítottunk volna pár 24/7 foglalkoztatású kollégával, akik adott időközönként ellenőrzik az ügyfeleink rendszereit.

connection-control-center-desk-256219

itr-node

Több ezer eszköz folyamatos ellenőrzése elég komoly feladatot és költségvonzatot jelentene manuális módszerekkel. Az ITR Node viszont marginális költségek mellett képes erre. Az ITR Node egy célhardver, amelyet ügyfeleink belső hálózatában helyezünk el, hogy az itt található eszközök valós idejű megfigyelését elvégezze. Működési elve szerint  adott időközönként lekérdezi a központi szervertől, hogy milyen című és tulajdonságú eszközöket kell ellenőriznie, amely műveleteket rögtön el is végez.

Az így született eredményeket az ITR Node ezután visszaküldi a szervernek, ahol azok kiértékelésre kerülnek és amennyiben eltérés mutatkozik, úgy a rendszer automatikusan felveszi az ehhez kapcsolódó munkajegyet.

Végeredményként sokkal magasabb szintű rendelkezésre állási idő biztosítható, amit a munka bejelentésén és diagnózisán nyerünk. Nem utolsó sorban csökkentjük az ügyfeleink vállát nyomó terhet, amit a rendszereik folyamatos manuális felügyelete jelent.

Ha felkeltettük úttörő szolgáltatásunkkal az érdeklődését, keressen minket bizalommal további információkért!

bump-collaboration-colleagues-1068523

Az oldal tetejére!