Töltés

Erőforrás felügyelet földrajzi határok nélkül

Megbízónk több telephellyel, kereskedelemmel és változó építőipari szolgáltatással rendelkezik. Központi telephelyén 24 órás biztonsági szolgálatot üzemeltet.

 Az integrált rendszer alkotó elemei:

  • videós megfigyelés
  • vagyonvédelem (kül- és beltéri védelem)
  • tűzvédelem
  • gépjárművön követés és logisztika
  • beléptetés, munkaidő nyilvántartás
  • és az egészet összefogó helyi 24 órás vagyonvédelmi felügyeleti központ


A fenti rendszerek külön-külön eddig is üzemeltek, de az újszerű alkalmazásukhoz a hálózati, IP technológia adta a lehetőségeket. Ennek lényeg, hogy az üzemelő technika és a felügyelő személy élő kapcsolatban van. Egyszerre több kommunikációs csatornán kapja a jelzéseket és azonnali beavatkozásra van lehetőség. A rendszer minden eleme távfelügyelt és egy központi telephelyről irányított.


Néhány kiemelt alkalmazás:


Mobil vagyonvédelmi központ, mely egy mozgatható konténerben (építkezések helyszínén) van telepítve. Részegységei a technikát védő vagyonvédelmi érzékelők, a beléptető egység, a technikát és a munkaterületet felügyelő videós rendszer. A rendszer mikrohullámú egységen keresztül kap internetet, eredménye, hogy online lehet felügyelni, hogy ki mikor kezdte, illetve fejezte be a munkát (egyéni proxy kártyás beléptetés), illetve a visszaélések elkerülésére élőképes kamerás betekintésre is van lehetőség. Helyszíni jelenlét nélkül is miden folyamat nyomon követhető.


Layer osszes


Az adatátvitelnél internet kapcsolat mellett a rendszer GPRS felügyelettel is üzemel, mely a felügyeleti szerverünkkel kommunikál. Külön szolgáltatásként még a biztonsági őröket automatikus GSM-SMS információval is ellátjuk, mely azt jelenti, hogy a rendszer áramellátási hiányáról, videojel vesztéséről, riasztásáról külön címzett SMS üzenetet adunk mobil telefonra. hogy a biztonsági szolgálat járőrözés közben is értesüljön az rendszer jelzéseiről.


A gépjárművön felügyeletnél külön listázható a magán és céges utak, mely alkalmas egy korrekt elszámolásra.


A rendszer lényege, hogy a Tulajdonos élőben ellenőrizheti gazdaságát, építkezéseit akár több száz kilométerről (munkaidő, anyagkiszállítás, alvállalkozói teljesítés, gépek- szerszámok felügyelete, stb.).


A teljes hálózat tervezését és kivitelezését Cégűnk végezte és mi vagyunk hálózati, informatikai szolgáltatók is. Az üzembiztonságot helyszíni karbantartással és távmenedzseléssel biztosítjuk.

Az oldal tetejére!