Töltés

Internetes távfelügyelet

Partnereink értékelik azt a szakmai törekvésünket, hogy az általunk telepített berendezéseket nem hagyjuk felügyelet nélkül, nem hagyjuk magára. Hálózaton menedzselt rendszereink minősége így új kihívásoknak tud megfelelni.

 


A telepített eszközeink a kezdetben kapcsolt telefon vonalon és URH keresztül csatlakoztak felügyeleti szervereinkhez. Jelenleg GPRS az internet és a zárt mikrohullámú rendszerek a főbb informatikai csatornáink. Ezeken valósul meg a humán és technikai erőforrás felügyelet.


Jelen témakör aktualitását az adja, hogy egyre jobban fejlődik az internetes hálózat, mely a megbízható műszaki kivitelezése (optikai hálózatok) és rendelkezésre állásának százalékos növekedése miatt alkalmassá teszi az On-line felügyeletre. Az internet az a leggazdaságosabb és leggyorsabb kommunikációs csatorna, ahol lehetőségünk van nagy mennyiségű adat továbbítására. Ez a lehetőség széles körben olcsóbbá teszi a távfelügyeletet, főleg azoknál az ügyfeleknél, ahol már rendelkeznek internettel. Itt nem kell plusz telefon vagy egyéb kommunikációs költség, hanem a vagyonvédelmi rendszer az interneten keresztül kommunikál a felügyeleti szerverükkel. A védelmi szint fokozása érdekében központjainkat redundáns átjelzőkkel is kiegészítjük.

Az oldal tetejére!