Töltés

ITR Node felügyelet

Értékeink védelme mindannyiunk számára kiemelkedő jelentőséggel bír, ezért egyre fejlettebb és hatékonyabb biztonságtechnikai rendszereket állítunk szolgálatba.

Ami viszont nem változik, hogy ezek a műszaki eszközök ezernyi oknál fogva meg tudnak hibásodni és ez időközönként meg is történik. Ezek a meghibásodások nem mindig jutnak az üzemeltető tudomására és ha ez bekövetkezik sem minden esetben kerülnek időben javításra a szerviz által, ami hatalmas biztonsági kockázatot jelent az optimális szinthez képest. Az évek során szerzett tapasztalatunk által vezérelve hoztuk létre az egyedülálló ITR Node szolgáltatást, amely képes minden egyes eszköz időközönkénti vizsgálatára.

Ennek segítségével legfeljebb 5 percen belül értesül, ha bármely eszköz meghibásodik és automatikus munkajegyet generál részünkre, amely alapján azonnal megkezdjük a hiba elhárítását. A fenti rendszer segítségével Ön mindig biztos lehet afelől, hogy nem csak kifizette a rendszer árát, de az minden esetben megfelelően ellátja feladatát.


Az oldal tetejére!