Töltés

Megújul a békéscsabai Webkamera

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, a sokat látogatott békéscsabai Webkamera képét szolgáltató eszközt a héten lecseréltük. Az új AXIS 1425 típusú IP kamera természetesen minden paraméterében mesze felülmúlja elődjét (AXIS 211), amely szintén megérdemel minden elismerést, hiszen közel 10 évig szolgált.
Magasabb felbontás, jobb képminőség

 

A FULL HD (~2MP) felbontásra képes kamera elődjénél jóval részletgazdagabb képet szolgáltat. A látószög is jelentős mértékben nőtt így nagyobb területet láthatunk be az új kamerával. Az eszköz - kiváló érzékenységének köszönhetően - magabiztosabban oldja meg a gyenge megvilágítású körülmények közötti felvételek készítését, így az esti felvételek is tűélesek maradnak.Gyorsabb hardver

 

Az elmúlt 10 évben mindannyian megtapasztaltuk, hogy az okoseszközök elterjedésével karöltve robbanósszer? fejlődésen ment keresztül a kis méret harverkonfigurációk teljesítménye. Ez a trend tette lehetővéű, hogy napjaink IP kamerái - a felbontással párhuzamosan megnövekedett képfeldolgozási igény ellenére is - magasabb szinten megfelelnek, így egy időben több felhasználót, magasabb képfrissítéssel vagyunk képesek kiszolgálni.


Üzemeltetés

 

Mint minden műszaki területen, az IP videós rendszerek minőségénél is kiemelt szerepet játszik az adott eszköz és rendszer megfelelő karbantartása és támogatása. A kamera üzemeltetésének szükségességét jól példázza, hogy az utóbbi időben megnövekedett látogatottság következtében a régi eszköz már nem volt képes a megfelelő képfolyam előállítására, így a békéscsabai városvezetéssel egyetértve a fejlesztés mellett döntöttünk.

Ezúton köszönjük minden követőnknek a támogatást és kívánunk a Webkameráink menüpont alatt kellemes böngészést!

Az oldal tetejére!