Töltés

MiniPC-s megfigyelés

A videós rendszerek körében jó ideje megszokott funkcióként kínálkozik a távoli betekintés lehetősége. A DVR-ek és NVR-ek által nyújtott lehetőségekkel akár TV-n is megjeleníthetjük távoli rendszerünk képét.


minipc1

Részletgazdag megjelenítés

A FULL HD és UHD (Ultra HD) készülékek nagyságrendileg 2-8 megapixel felbontással jelenítenek meg, ami lehetővéű teszi a nagyfelbontású kameráink által szolgáltatott képi anyag valódi kihasználását - erre egy mobilkészüléken vagy egy kisebb méret PC kijelzőn nincs lehetőségünk.

Kis energiafogyasztás

A készüléknek elhanyagolható áramfogyasztása van egy normál PC-hez képest, hiszen alapvetően mobileszközökhöz optimalizált elemekből építkezik. A tápellátást a legtöbb TV USB csatlakozójáról is biztosíthatjuk, amivel tovább optimalizálhatjuk az időszakra vetített gyakorlati áramfogyasztást, hiszen csak a TV bekapcsolt állapotában fog bármilyen áramfogyasztást eredményezni.

Számos funkció, kedvező árfekvés

Az Android platformnak köszönhetően a rögzítők kliens szoftverén túl rengeteg egyéb szolgáltatás érhető el egy ilyen készülékkel, amellyel mesze megelőzi az okos TV-k nyújtotta lehetőségeket. Videómegosztók, közösségi oldalak, levelezés vagy irodai programok is elérhetők az eszköz segítségével. A készülék ára igen jutányosnak mondható, hiszen hardver konfigurációtól függően 20 és 40 ezer Ft között mozog, amellyel az általa nyújtott lehetőségekhez viszonyítva egyre több Ügyfelünket győzi meg.

Amennyiben szeretne egy ilyen eszközt kipróbálni és meggyőződni annak előnyeir?l, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Az oldal tetejére!