Töltés

Minőségirányítási rendszer 2.

Az előző cikkünkben beharangozott rendszer fejlesztése a végső stádiumba érkezett, aminek eredményeképpen az elmúlt hetekben már a kialakított funkciók tesztelése és finomítása élvezett prioritást.


Mivel több hónapnyi munka és több, mint ezer fejlesztői óra lett a rendszer fejlesztésére áldozva, így nagy izgalmak előzték meg az elsődlegesen közös tesztet a Megrendelőnkkel. Egy ilyen komplex rendszer fejlesztésénél még a legkörültekintőbben specifikált igények esetén nagy kockázatot hordoz magában az elsődlegesen találkozás. A közös tesztek tanulságaként elmondhatjuk, hogy sikerült megtalálni a kulcsfontosságú fejlesztési szempontokat és azok megvalósításáért felelős műszaki megoldásokat.


A bevezetés következő mérföldköve a helyszíni telepítés befejezése lesz, amihez a feltételek már adottak. Az üzemterületen nagysebességű, redundáns vezeték nélküli hálózatot építettünk, amely a minden igényt kielégítő kommunikációért fog felelni a szerver és az eszközök között. A teljes gyártási munkafolyamatot átölelő rendszer ezáltal képessé válik az összes olyan termelési adat és információ hatékony rögzítésére és az ezek alapján történő termelésvezérlésre, amely a Megrendelőnk minőségpolitikájának érvényesülését hatékonyan biztosítják.

Az oldal tetejére!