Töltés

Települési térfigyelő rendszerek

Az utóbbi évek tendenciája, hogy egyre kiemeltebb szerepet kap a személy és vagyonbiztonság melletti küzdelem, amelynek egyik leghatékonyabb eszköze a települési térfigyelő rendszerek üzemeltetése.


Mint minden komplex rendszerrel kapcsolatban, a térfigyelő rendszerek tervezésénél, telepítésénél és üzemeltetésénél is számos szempontot szükséges figyelembe venni, hogy az átadott rendszer hatékonyan és tartósan elláthassa a megrendelőink és hatóság által támasztott követelményeket. Cégűnk az IP videótechnika megjelenésétől aktívan foglalkozik az azóta meghatározóvá vált műszaki megoldással, így az évek alatt Ügyfeleinkkel közösen gyűjtött tapasztalatok alapján pontosan tudjuk, mik azok a feltételek, amelyek együttállása szükéges a fenti cél eléréséhez.
A 2015-ös évben is dinamikusan fejlődik a települési térfigyelőrendszerekkel kapcsolatos tevékenységünk, az általunk telepített rendszerek üzemeltetésén túl ezidáig újabb két település tisztelt meg bennünket bizalmával és építhettük meg rendszerüket. Vésztőn egy 18 kamerát számláló, míg Bucsán egy 8 kamerás rendszert telepítettünk. Mindkét rendszernél kiemelt szempontként jelent meg a költséghatékonyság, ugyanis a rendelkezésre álló összegből igen nagy számú kamerát kellett telepítenünk, amelyek rögzítését, megjelenítését és hálózati infrastruktúráját is biztosítanunk kellett.Az általunk üzemeltetett települési térfigyelő kamerák száma ezekkel a rendszerekkel a százas nagyságrendbe szökött, amely új kihívások elé állít bennünket. Ezekre olyan megoldást fogunk adni, amely az eddiginél is magasabb szolgáltatási színvonalat biztosít Ügyfeleink részére és ezzel garantálja a Békés-ZÓNA Kft. növekedési potenciáljának további érvényesülését. A fejlesztés alatt álló Integrált Technikusi Rendszer és Hálózati Monitoring szolgáltatásunk segítségével egyértelmű célunk, hogy a közeljövőben a régióban egyedülálló megoldásokkal támogathassuk Partnereinket.

Az oldal tetejére!