Töltés

Idegenforgalmi megoldások

Az egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasági ágazatként a turizmus meghatározza régiónk üzleti életét. Célkitűzésünk, hogy a jövőben ezen ágazat képviselőit komplex megoldásokkal támogathassuk.

A cég eddigi története során is több alkalommal hajtottunk végre olyan szemléletváltást, amit új műszaki lehetőség vagy piaci igény ihletett. Az idegenforgalom-specifikus megoldások fejlesztése melletti elkötelezettség iránt mind a két forrás adott.

idegenforgalom1

Műszaki lehetőségek


Cégűnk számára 2015. fontos mérföldkő, mivel ez év elején szerződést kötöttünk egy ipari minőségirányítási rendszer fejlesztésére, ami a cég eddigi profiljába vágó gyengeáramú hálózatépítésen és eszközök (vonalkód olvasók, munkaállomások, etikett nyomtatók) telepítésén túl, egy teljesen egyedi rendszer koncepciójának kidolgozását és szoftveres fejlesztését is magában foglalja.

 

A fejlesztés során szerzett tapasztalatok alapján hamar kikristályosodott, hogy a jövőben képesek leszünk olyan, multiplatform alapú alkalmazások fejlesztésére, amelyeken keresztül az idegenforgalmi ágazat szereplői hatalmas előnyhöz juthatnak. Egy ilyen alkalmazás képes a különböző, idegenforgalmi szempontból fontos tartalmak élményalapú, interaktív kezelésére, ezzel hozzásegítve felhasználóját a minőségi időtöltéshez, kikapcsolódáshoz.

 
idegenforgalom2


Piaci igények


Cégűnk sikerének egyik fő mozgatórugója, hogy ügyfeleink visszajelzéseit, ötleteit kiemelt figyelemmel kezeljük. Az elsődlegesen webkamera telepítése óta eltelt bő egy évtized alatt közösen győződhettünk meg partnereinkkel ezen alkalmazások valódi értékéről. A 2003-ban indított webkamerás szolgáltatásunk segítségével bárki megnézheti a világhálón keresztül, hogy a számára kedves helyen milyen időjárás van éppen, hogyan hömpölyög a forgatag egy rendezvényen, vagy hogy van-e szabad hely kedvenc kávézója teraszán.

 

A vagyonvédelmi és térfigyelő alkalmazások szigorú világa után szívmelengető olyan leveleket kapni, amelyben gratulálnak egy olyan turisztikai beruházáshoz, amelyet a helyi médiában láttak már, viszont így “élőben” sokkal több érzelmet vált ki belőlük. Nekünk, akik, lehet, csak egy kamerát telepítettünk, de ezzel karnyújtásnyira hoztunk egy olyan élményt, amelyre a helyi polgárok méltán lehetnek büszkék.


idegenforgalom3

Jövőképünk


Célunő, hogy az eddigi gyakorlatunknak megfelelően kiterjesszük az együttműködési területünket ezen a meghatározó piacon. A jövőben - egy helyi szinten átgondolt fejlesztési terv aktív szereplőjeként - olyan megoldásokkal szeretnénk gazdagítani térségünk turisztikai szereplőit, melyek segítségével magasabb szintű szolgáltatásokhoz juttathatják vendégeiket.

Az oldal tetejére!