Töltés

Békés-GPS Flotta Menedzsmentről részletesebben

A Békés-GPS olyan informatikai alkalmazás, amellyel partnereink gépjárművön flottájához kapcsolódó információs szolgáltatások széles spektrumát nyújtjuk.

Horizontálisan (mérési pontokban) gondolkozva, lefedjük a munkaidő vagy üzemanyag-felhasználás nyilvántartástól az ügyfeleink legspeciálisabb minőségi mutatóinak kimutatásáig.

Ismerjük a piac résztvevőinek problémáit, igényeit, valamint a termék piacán kialakult általános körülményeket. Vertikálisan (tevékenységi alapon) gondolkozva, a rendszer teljes alkalmazásában szupportot tudunk biztosítani. Technológiai felügyeletet 24 órás hibaelhárítással, rendszertervezés teljes folyamatával kapcsolatos szupportot.

A legtöbb szervezeten belül nincsen kellő erőforrás a rendszer egyetlen köztes emberi kapcsolódási pontját adó kimutatások készítésére. Sok esetben nem tűnik megtérülő folyamatnak ilyen szaktudással rendelkező munkatárs alkalmazása. Ilyen esetben az ügyfelek megelégednek a rendszer által nyújtott alapszolgáltatásokkal, kihagyva flottájuk vezetése minőségi fejlődésének ezen lehetőségét.

A Békés-GPS Flotta Menedzsment alkalmazás elhivatott az ügyfelek teljes köré magas szintű szolgáltatásokkal való kiszolgálásában, így vállalat irányítási ismeretekben jártas munkaerővel vállalja kimutatások, jelentések készítését.

Amennyiben Ön minőségi és hatékony gépjárművön flotta kezelésében érdekelt, forduljon bizalommal konzultációs igényével a Békés-GPS Flotta Menedzsmenthez.

Egy jól működő Flotta menedzsment rendszer a -szervezetbe integrálódva- támogatja a munkatevékenységet, üzemeltetése jól kialakított, elfogadott és magától értetődő. Egy ilyen rendszer megtervezése és bevezetése egy már "jól" működő rendszerbe igen kemény feladat még a tapasztalt vezetők számára is.

Alkalmazáspolitikánk


Egy rendszer potenciális tudása és a megvalósított alkalmazások metszete általában igen előnytelen viszonyban áll egymással; ilyenkor a rendszer funkcióit nem használják következetesen vagy csak az alapfunkciókat használják, esetleg nem integrálják kellően a rendszert az egyéb informatikai és döntéstámogató rendszerekbe. Kulcsfontosságú a rendszer által támogatott funkciók elemzése, hatásának, üzemeltetési költségeinek felmérése, esetlegesen tesztelése.

A Békés-GPS Flotta Menedzsment célja, hogy az ügyfelei az általuk üzemeltett rendszerből legtöbbet ki tudják hozni. Nem csak egy teljesköré informatikai szolgáltatást ajánlunk; alkalmazást.


A Flotta menedzsment stratégiai jelentőség? pontok

Szemléltető tábla egy flotta időszaki üzemanyag-felhasználás kiértékelésr?l


Egy példa

Az oldal tetejére!